Rapportages

Om bij het rapportagescherm te komen met de verschillende rapportages drukt u in het hoofdmenu op "maak rapportage" onder de ingelezen rekening(en) en rechts van "banktransacties inlezen" (zie onderstaande afbeelding).

FAQ maak rapportage

Bij het registreren van een bewindvoerder en toevoegen van een rechthebbende heeft u een aantal persoons- en bewindsgegevens ingevuld. Deze gegevens gebruiken wij enkel voor het automatisch invullen van de vereiste velden uit de rapportages. Uw persoonsgegevens en de bewindsgegevens moeten daarom te alle tijde overeenkomen met de gegevens die bij de Rechtbank bekend zijn. Wilt u wijzigingen aanbrengen in deze gegevens naar aanleiding van bijvoorbeeld een verhuizing? Dan verwijzen wij u graag door naar onze help pagina omtrent persoons- en bewindsgegevens.

De Rekening en Verantwoording en de Eindrekening en Verantwoording worden daarnaast automatisch aangevuld met de door u ingelezen en gecategoriseerde transacties. Indien u vragen heeft over het inlezen van banktransacties, ga dan naar deze pagina. Heeft u vragen omtrent het categoriseren van banktransacties, ga dan naar deze pagina of voor een uitleg over de verschillende subcategorieën naar deze pagina.

Let op: er moeten wel banktransacties zijn gecategoriseerd in het rapportagejaar om deze functie te laten werken.

In het rapportage scherm vindt u alle rapportages die de Rechtbank van u als bewindvoerder of curator verlangt. Met een betaald abonnement op Reveon kunt u een concept versie van het rapport inzien en het rapport definitief maken ter indiening bij de Rechtbank. Meer informatie over de betaalde versie van Reveon vindt u op onze tarief pagina. Voor vragen over of hulp bij een specifiek rapport, gebruik dan een van onderstaande links:

FAQ Rapportages

Voor het verder invullen van de rapportages hebben wij de vragen uit het rapport verwerkt in ons systeem. Dit doen wij met behulp van de meest recente versie van de rechtbank. Hierdoor bent u er zeker van dat de rapportages van Reveon te alle tijde kloppen. De verplichte velden worden doormiddel van een * weergegeven. Daarnaast hebben wij als toegevoegde controle een waarschuwing ingebouwd wanneer een verplicht veld door u nog niet is ingevuld. Deze controle voorkomt dat u het rapport definitief kunt maken, en daardoor een onvolledig rapport naar de rechtbank stuurt. Bij Reveon kunnen wij u niet helpen met inhoudelijke vragen omtrent uw bewind, maar bij vragen over de applicatie staan wij voor u klaar. Aarzel daarom ook niet om contact met ons op te nemen via het contactformulier of door een mail te sturen aan info@reveon.nl wanneer u een vraag heeft.

Bij het invullen van de rapportages worden de door u aangebracht wijzigingen automatisch opgeslagen. Dit laten wij aan u zien door middel van het opslag icoon (). Wijzigingen worden tussendoor opgeslagen en daar hoeft u geen actie voor te ondernemen. Valt het internet uit of wordt de applicatie per ongeluk afgesloten, uw wijzigingen zijn veilig opgeslagen en u kunt weer verder gaan met waar u bent gebleven.

Wanneer alle verplichte velden zijn ingevuld kunt u een concept versie inzien of het rapport definitief maken. Voor meer informatie over het onderscheid tussen de concept en definitieve versie van een rapport bekijk deze help pagina.

Nadat u een rapport definitief heeft gemaakt kunt u het rapport uitprinten, ondertekenen en samen met de vereiste bijlages indienen ter controle bij de rechtbank.

Heeft u na het bekijken van de pagina over rapportages nog vragen neem dan contact met ons op via het contactformulier of door een e-mail te sturen naar info@reveon.nl, dan helpen wij u graag verder.