Gebruikerservaringen

ervaringen Reveon

M. Westervoorde

Ik vind de tool van Reveon heel goed werken om de rekening en verantwoording te doen, dit is nu het tweede jaar en het werkt geweldig en scheelt enorm veel hoofdbrekens :). Bij vragen wordt ik goed geholpen, super service. In 1 avondje gedaan waar ik voorheen de hele week mee bezig was.

J. Caron, curator

In 2020 heb ik voor het eerst gebruikgemaakt van Reveon. Het opstellen van de rekening en verantwoording was zo gedaan. Reveon maakt gebruik van het modelformulier van de rechtbank. Na het inlezen van de bankmutaties kon ik de inkomsten en uitgaven gemakkelijk categoriseren. Veelvoorkomende inkomsten/uitgaven worden door het programma herkend en al direct verwerkt. Het bespaart veel rekenwerk. Ik kan het iedereen aanbevelen.

A. Reid, 32 jaar te Zeist

Het is super fijn gelopen met jullie hulp en hopelijk zal dit ook in de toekomst zo blijven!

R. van den Berg, 69 jaar

Alle vragen die ik heb gesteld, zijn beantwoord of opgelost. Wat op- en aanmerkingen betreft over dit digitale model kan ik alleen m'n lof uitspreken. Mijn vaardigheid is niet al te soepel, maar ik heb wel gemerkt, dat wanneer de gegevens er eenmaal instaan de verwerking correct plaatsvindt.