Rekening en Verantwoording

Een rekening en verantwoording is een overzicht van het inkomen, de uitgaven, bezittingen, vorderingen en schulden van de betrokkene in een jaar. Dit stuurt u als bewindvoerder of curator jaarlijks naar de kantonrechter.

Reveon heeft het formulier voor u gedigitaliseerd en vooraf de bij ons bekende gegevens ingevuld. Waaronder de bewindgegevens, persoonsgegevens van de bewindvoerder en rechthebbende en transacties over het rapportagejaar die zijn ingelezen en gecategoriseerd.

Voor meer informatie omtrent het categoriseren van transacties bekijk dan deze pagina. Zoekt u een lijst met alle door de rechtbank gehanteerde subcategorieën ga dan naar deze pagina.

Na het invullen van de rekening en verantwoording kunt u het rapport indienen. Dit doet u door het rapport definitief te maken en een laatste keer te controleren. Bekijk deze pagina voor een uitleg over de definitieve versie van een rapport. Wanneer het rapport klopt en definitief is gemaakt kan zij ter controle worden ingeleverd bij de rechtbank.

Heeft u na het bekijken van de pagina over de boedelrapportage nog vragen neem dan contact met ons op via het contactformulier of door een e-mail te sturen naar info@reveon.nl, dan helpen wij u graag verder.