Persoonsgegevens van de Bewindvoerder & Rechthebbende

Persoonsgegevens Bewindvoerder

FAQ Mijn Gegevens

Bij de registratie vraagt Reveon om persoonsgegevens van de bewindvoerder. Dit gebruiken wij om de rapportages automatisch aan te vullen met de gegevens die u aan de rechtbank moet verzenden. Zorg er dus voor dat deze gegevens te alle tijde overeenkomen met wat er bij de rechtbank bekend is. Wanneer de registratie voltooit is kunt u al uw ingevoerde gegevens wijzigen, inclusief e-mail. Wijzigen van de persoonsgegevens doet u door rechtsboven op "mijn gegevens" te klikken (zie bovenstaande afbeelding).

Persoonsgegevens Rechthebbende

FAQ Bewindgegevens

De persoonsgegevens en bewindsgegevens van de rechthebbende gebruikt Reveon enkel voor het automatisch invullen van de rapportages. Net zoals de gegevens van de bewindvoerder moeten deze gegevens te alle tijde overeenkomen met wat bij de rechtbank bekend is. De knop voor het aanmaken van een nieuw bewind en wijzigen van een bestaand bewind vindt u door op de "drie verticaal gestapelde puntjes" net onder "mijn gegevens" te klikken (zie bovenstaande afbeelding).

Bewindsgegevens

Bewindsgegevens zijn de gegevens die door de rechtbank verstrekt zijn bij de toewijzing van het bewind. Deze gegevens kunt u onder andere vinden op ccbr.rechtspraak.nl door de achternaam en geboortedatum van de rechthebbende in te voeren. Onderstaande schermopname geeft een voorbeeld van een bewind dat bekend is bij de rechtspraak.

Zoekresultaat

Heeft u na het bekijken van deze pagina nogsteeds een vraag over de gegevens van de bewindvoerder of rechthebbende? Stel uw vraag dan via het contactformulier of stuur een mail naar info@reveon.nl.