Definitieve Versie van een Rapport

Wanneer alle verplichte velden zijn ingevuld kunt u het rapport definitief maken. Dit doet u door bovenin te drukken op "definitief rapport maken". Wanneer u een definitief rapport aanmaakt wordt een definitieve versie van uw rapportage gegenereerd zonder het concept watermerk. Deze versie is klaar om door u ingediend te worden bij de rechtbank en kan daardoor na het definitief maken niet meer worden gewijzigd. Wordt het rapport niet goedgekeurd door de rechtbank of heeft u onverhoopt een fout gemaakt? Op uw verzoek zetten wij een definitief gemaakt rapport weer open zodat de ingevoerde gegevens gewijzigd kunnen worden.

Het inzien van de concept versie of het definitief maken van een rapportage is alleen mogelijk voor betalende gebruikers. Heeft u vragen over de betaalde versie van Reveon? Bekijk dan deze pagina met uitleg over de betaalde versie van Reveon.

Let op: Wanneer een rapport definitief is gemaakt kunt u het rapport vervolgens niet meer wijzigen. Zorg er dus voor dat alle velden juist zijn ingevoerd en alle transacties over het rapportage jaar zijn ingelezen en gecategoriseerd. Wilt u een rapport  alsnog wijzigen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of door een e-mail te sturen naar info@reveon.nl, dan helpen wij u graag verder.

FAQ Rapportages RV-1

Tip: Wilt u snel wisselen tussen rapportages? Gebruik dan de dropdown () bovenaan de pagina naast het geopende rapport om rechtstreeks naar een ander openstaand rapport te gaan.

Voordat een rapport definitief gemaakt kan worden stellen wij u nog een aantal vragen om er zeker van te zijn dat uw rapportage zo volledig mogelijk bij de rechtbank kan worden ingediend. Dit doen wij door middel van een drietal stappen:

  1. Melden dat een definitief rapport niet meer gewijzigd kan worden en enkel opengesteld wordt op verzoek van de rechtbank.
  2. Vragen u het concept rapport te bekijken op eventuele onjuistheden. De volgende stap wordt beschikbaar door naar beneden te scrollen met uw muis.
  3. Vragen nog om een laatste controle waarin u aangeeft het concept rapport te hebben gecontroleerd en dat u zich ervan bewust bent dat u eindverantwoordelijk bent voor het indienen van een juist en volledig rapport bij de rechtbank.

Hierna zal het rapport naar uw computer gedownload worden en verzenden wij u een kopie met verdere instructies naar uw email-adres. Wilt u het rapport nogmaals downloaden? Dit gebeurt via het rapportage scherm. Wanneer u op een definitief gemaakt rapport drukt wordt er automatisch een download van het rapport gestart.

Nadat u een rapport definitief heeft gemaakt kunt u het rapport uitprinten, ondertekenen en samen met de vereiste bijlages indienen ter controle bij de rechtbank.

Heeft u na het bekijken van de pagina over de definitieve versie van rapportages nog vragen neem dan contact met ons op via het contactformulier of door een e-mail te sturen naar info@reveon.nl, dan helpen wij u graag verder.