Hoe Reveon helpt

ervaringen Reveon

Eenvoudig en snel

Reveon maakt het eenvoudig om te voldoen aan alle eisen van de rechtbank met betrekking tot de financiële verantwoording. De hele administratie wordt uit handen genomen en het doen van rekening en verantwoording is slechts enkele muisklikken. Dit doet Reveon door de bankmutaties op alle rekeningen uit te lezen en grotendeels automatisch te rubriceren, aan de hand waarvan de rekening en verantwoording eenvoudig kan worden gedaan. Bovendien maakt Reveon het gemakkelijk om met de rechtbank te communiceren.

Waarom kiezen voor Reveon?

Bewind is een belangrijke maatregel ter bescherming van de belangen van de rechthebbende. Vaak is er sprake van een vertrouwensband tussen de rechthebbende en de bewindvoerder. Zeker bij familiair bewind is dat het geval. Maar de rechthebbende kan ook vertrouwen op toezicht door de kantonrechter bij het uitvoeren van die taak.

Het jaarlijks voldoen aan de rekening en verantwoording is een lastig en vooral tijdrovend karwei. Dat terwijl de bewindvoerder ook vaak te maken heeft met andere (zorg-)taken met betrekking tot de rechthebbende.

Reveon maakt niet alleen het voldoen aan de wettelijke verplichtingen een fluitje van cent, maar versterkt ook de vertrouwensband omdat de rechthebbende ook inzage kan krijgen in zijn of haar gegevens. Bovendien maakt het snel en accuraat doen van de rekening en verantwoording het toezicht door de rechtbank effectiever. Een met Reveon gemaakt verslag klopt en het kost de bewindvoerder maar een kwartier per jaar. Probeer Reveon nu gratis uit!